6977584934 Αθηνάς 25, Λαύριο info@dxmarine.gr
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
DX MARINE | Ηλεκτρολόγος Σκαφών Αναψυχής Αττική


Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σκάφους σας θα πρέπει να είναι απολύτως σωστή προκειμένου να είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας κατά την παραμονή σας σε αυτό αλλά και στα μικρά ή μεγάλα ταξίδια σας. Είναι σημαντικό όλα τα ηλεκτρικά μέρη κάθε σκάφους να είναι από σωστά υλικά, σωστά μελετημένα, σωστά τοποθετημένα και μονωμένα.

Με χρόνια παρουσία στο χώρο, η επιχείρησή μας “DX MARINE” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ανακατασκευές σε σκάφη, καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο σκάφος σας.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
που πραγματοποιούμε σε ιστιοφόρα, καταμαράν, επαγγελματικά και σκάφη αναψυχης:
 
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  Ανακαίνιση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων
  Ανακατασκευές
  Επισκευή & Αντικατάσταση Κεντρικού Πίνακα
  Εξωτερικός & Εσωτερικός Φωτισμός
  Τοποθέτηση Φωτιστικών Βυθού
  Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών
  Service σε Μίζες & Δυναμό
 
   
   
   
 
 
 
 
Ο ηλεκτρολόγος σκαφών και η ομάδα του είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούν το σκάφος σας, να το μελετήσουν, να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις γι το σκάφος σας.
Για όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά τις αγορά και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 

Είμαστε πάντα δίπλα σας
παρέχοντάς σας διαρκή υποστήριξη σε οποιαδήποτε σχετική βλάβη μπορεί να προκύψει στο σκάφος σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε το σκάφος σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.