6977584934 Αθηνάς 25, Λαύριο info@dxmarine.gr
hero image
 
 
 
 
DX MARINE
Ηλεκτρολόγος Σκαφών Αναψυχής Αττική


Για περισσότερα από 20 χρόνια, η επιχείρησή μας “DX MARINE” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σε ισχυρά και ασθενή ρεύματα, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με εξειδίκευση στα σκάφη αναψυχής, ο ηλεκτρολόγος σκαφών αναψυχής και η ομάδα του, αναλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε νέα σκάφη επαγγελματικά και αναψυχής όπως και την ανακατασκευή κάθε τύπου σκάφους με πιστοποίηση προς όλους τους Ελληνικούς και διεθνείς νηογνώμονες.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Η πολυετή εμπειρία στον χώρο της θάλασσας μας επιτρέπει να είμαστε άρτια εξοπλισμένοι κατά την επισκευή επάνω στο σκάφος όπως και στον χώρο του εργαστηρίου μας, όπου εκεί μπορούμε να ανακασκευασουμε και να επιδιορθώσουμε οποιαδήποτε μηχάνημα έχει σχέση με το σκάφος.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο λιμάνι του Λαυρίου, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία stock ανταλλακτικών, ενώ οι προμηθευτές μας διαθέτουν την μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρολογικών υλικών από όλους του οίκους της εγχώριας και διεθνής αγοράς.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο καθώς και τα νέα προϊόντα της αγοράς, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες, λειτουργικές και ποιοτικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε εργασία αφορά τα ηλεκτρικά του επαγγελματικού σκάφους που διαθέτετε ή του σκάφους αναψυχής σας.
 
   
   
   
 
 
 
 
Στόχοι μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός η προσφορά ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθώς και η διαρκή υποστήριξη κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε το σκάφος σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.